whatsapp

Vastgoed in een vernieuwde omgeving

Wilt u beginnen met beleggen in vastgoed? Gemakkelijk uw vastgoed aankopen. Bij de Vastgoedwinkel vinden wij de juiste woning voor u.
 

De stijgende huizenprijzen hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer mensen geïnteresseerd zijn om particulier te beleggen in vastgoed. Daarnaast is de hypotheekrente erg laag, waardoor het een stuk aantrekkelijker is om geld te beleggen in vastgoed. Bij de Vastgoedwinkel hebben wij een ruim aanbod van beleggingsobjecten en hopen wij kopers in de markt van courante objecten te voorzien. Vul het inkoopformulier in, en wij nemen contact met u op.

Wat is beleggen in vastgoed eigenlijk?

Bent u op zoek naar een nieuw beleggingsobject om aan te kopen? Ontvang een gratis rendementsberekening!

U vermogen investeren in vastgoed is een manier om uw vermogen voor u te laten werken. U kunt beleggen in vastgoed door de aankoop van een appartement, woning, vakantiehuisje, winkelpand of kantoorpand. Zodra u een beleggingspand heeft gekocht is dat “voor eigen beheer”. Veel beleggers kiezen ervoor om een pand aan te kopen en vervolgens te verhuren.

Beleggen in vastgoed heeft meerdere voordelen ten opzichte van sparen.Ten eerste zorgt inflatie ervoor dat de waarde van uw woning meestijgt wanneer de prijzen stijgen. Vastgoedbeleggingen zijn in tegenstelling tot aandelen in de beurs minder gevoelig voor inflatie. Als u al investeert in de aandelenbeurs dan is investeren in vastgoed een goede uitbreiding om uw risico’s te spreiden. Daarnaast zorgt een vastgoedbelegging in veel gevallen voor rendement. Dit rendement kan voortkomen uit de waardestijging van het pand, en uit de huurinkomsten. Je kunt direct of indirect geld beleggen in vastgoed.

Direct geld beleggen in vastgoed

Als u direct wilt beleggen in vastgoed dan betekent dit dat u een onroerend goed koopt, zoals een winkelpand, verhuurde woning of dergelijke. Je koopt dan een of meerdere panden met jouw eigen vermogen of door een combinatie van eigen vermogen en financiering. Voor direct beleggen in vastgoed is eigen vermogen nodig. Verschillende partijen bieden een beleggingshypotheek aan, waarbij u tot 80% van de taxatiewaarde van het pand kunt lenen. Als u al huiseigenaar bent, dan kunt u ook beleggen met de overwaarde van uw huis. Het doel van beleggingspanden is dat er een passief inkomen uit wordt gehaald. Een passief inkomen houdt in dat u inkomen verkrijgt die niet afkomstig is uit loondienst of andere zelf uit te voeren werkzaamheden. Door te beleggen in vastgoed wordt u al snel voorzien in uw dagelijkse onderhoud en vaste lasten.

Wilt u beginnen met direct beleggen in vastgoed? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op!

Huisjes geel rotterdam

Indirect geld beleggen in vastgoed

Als u wilt beleggen in vastgoed met weinig geld dan is een vastgoedfonds of vastgoed obligatie misschien geschikter. Beleggen in een vastgoedfonds is toegankelijker gezien er geen groot vermogen nodig is om te beginnen. U kunt beleggen in vastgoed door een aandeel te kopen bij een vastgoedfonds. Een andere optie is om te investeren in een vastgoed-ETF, die de index volgt van beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Bij een vastgoed-ETF is uw beleggingsportefeuille ook meteen gespreid.
Rotterdam uitzicht met Brug
Mocht u niet beschikken over eigen geld of een financierder dan kunnen wij niks voor u betekenen op dit moment, heeft u verdere vragen dan verwijzen we u door naar de contactpagina.
Skyline aan het water

Wij slaan de brug tussen verkoper en koper in een vernieuwde omgeving.

Innovatief, eerlijk en transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

De Vastgoedwinkel kijkt met een frisse blik naar de vastgoedmarkt. Wij begrijpen dat de aan of verkoop van een beleggingsobject zorgeloos moet zijn.

Experience icon
Jaar ervaring
Wallet icon
Transacties
House icon
Actieve beleggers
Man icon

2

jonge ondernemers

Home

Terug naar de voorpagina.

Over ons

Meer weten over
De Vastgoedwinkel.

Contact

Neem direct contact met ons op!

Kopen

Vastgoed aankopen met onze expertise.

Verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen.