whatsapp

Beleggen in vastgoed in een vernieuwde omgeving

Wilt u beginnen met beleggen in vastgoed? Gemakkelijk uw vastgoed aankopen. Bij de Vastgoedwinkel vinden wij de juiste woning voor u.

De stijgende huizenprijzen hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer
mensen geïnteresseerd zijn in het particulier beleggen in vastgoed.
Beleggen is daarnaast steeds aantrekkelijker, gegeven de lage hypotheekrente. De Vastgoedwinkel biedt een ruim aanbod aan courante
beleggingsobjecten om kopers in de beste vastgoed belegging te voorzien. Vul het inkoopformulier in, en wij nemen contact met u op.

Beleggen in vastgoed

Bent u op zoek naar een nieuw beleggingsobject om aan te kopen? Ontvang een gratis rendementsberekening!

Vastgoed beleggen is het investeren van uw vermogen in vastgoed, om zo uw vermogen voor u te laten werken. Vastgoed beleggingen werken via de aankoop van een woning, appartement, vakantiehuis, kantoor- of winkelpand. Zodra u een beleggingspand heeft gekocht is dat “voor eigen beheer”. Veel beleggers kiezen ervoor om een pand aan te kopen en vervolgens te verhuren.

Waarom beleggen in vastgoed?

Ten opzichte van sparen kent beleggen in vastgoed voordelen. Zo zorgt inflatie ervoor dat de waarde van uw beleggingspand meestijgt wanneer de prijzen stijgen. In tegenstelling tot aandelen op de beurs, zijn vastgoed beleggingen minder gevoelig voor inflatie. Het investeren in vastgoed kan daarom een fijne uitbreiding verschaffen wanneer u ook in de aandelenbeurs investeert: het spreiden van uw risico. Daarnaast zorgen vastgoed beleggingen in veel gevallen voor rendement. Dit rendement kan voortkomen uit de waardestijging van het pand en uit de huurinkomsten. U kunt direct of indirect beleggen.

Direct geld beleggen in vastgoed

Direct beleggen in vastgoed houdt het kopen van een ontroerend goed in, zoals een huurwoning, een winkel- of kantoorpand. Voor direct beleggen in vastgoed is eigen vermogen nodig: u koopt dan één of meerdere panden met ofwel uw eigen vermogen, ofwel een combinatie van eigen vermogen en financiering. Verschillende partijen bieden een beleggingshypotheek aan, waarbij u tot 80% van de taxatiewaarde van het pand kunt lenen. Als u al pandeigenaar bent, kunt u ook beleggen middels de overwaarde van uw pand.
Het doel van het bezitten van beleggingspanden, is eigenlijk het onttrekken van een passief inkomen. Een passief inkomen is verdiend geld zonder er echt zelf voor te werken: het is een inkomen dat niet verkregen is uit een baan in loondienst of uit andere zelf uit te voeren werkzaamheden. Door middel van vastgoed beleggen in Nederland wordt u dus al snel voorzien in uw dagelijkse onderhoud en vaste lasten.
Wilt u beginnen met direct beleggen in vastgoed? Vul dan het formulier in of neem contact met ons op!

Huisjes geel rotterdam

Indirect geld beleggen in vastgoed

Wilt u beleggen in vastgoed met weinig eigen vermogen, dan is een vastgoedfonds of vastgoedobligatie geschikter. Beleggen in een vastgoedfonds is toegankelijk, gezien er geen groot vermogen nodig is om te beginnen. U kunt vastgoed beleggen in Nederland door een aandeel te kopen bij een vastgoedfonds. Ook kunt u investeren in een vastgoed-ETF, die de index volgt van beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Bij een vastgoed-ETF is uw beleggingsportefeuille gespreid.

Rotterdam uitzicht met Brug
Mocht u niet beschikken over eigen geld of een financierder dan kunnen wij niks voor u betekenen op dit moment, heeft u verdere vragen dan verwijzen we u door naar de contactpagina.
Skyline aan het water

Wij slaan de brug tussen verkoper en koper in een vernieuwde omgeving.

Innovatief, eerlijk en transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

De Vastgoedwinkel kijkt met een frisse blik naar de vastgoedmarkt. Wij begrijpen dat de aan of verkoop van een beleggingsobject zorgeloos moet zijn.

Veelgestelde vragen

 • Waarom beleggen in vastgoed?

  Vaak zorgen vastgoedbeleggingen voor een hoger rendement dan op uw spaarrekening. Vastgoedbeleggingen zijn minder gevoelig voor inflatie (t.o.v. bijvoorbeeld beursaandelen). Beleggen vastgoed is een tastbare investering en omvat minder risico’s

 • Waar kan ik beleggen in vastgoed?

  Vastgoed beleggen kan direct of indirect. Direct beleggen omvat het kopen van een onroerend goed. Hiervoor is eigen vermogen nodig: u koopt één of meerdere panden met ofwel uw eigen vermogen, ofwel een combinatie van eigen vermogen en financiering. Verschillende partijen bieden een beleggingshypotheek aan, waarbij u tot aan 85% van de taxatiewaarde van het vastgoedobject kunt lenen. Als u al pandeigenaar bent, kunt u ook beleggen middels de overwaarde van uw pand. Indirect beleggen in vastgoed kan middels het kopen van een aandeel bij een vastgoedfonds of vastgoedobligatie, of door het investeren in een vastgoed-ETF (hierbij spreidt u uw beleggingsportefeuille). Bij de Vastgoedwinkel begeleiden wij beginnende beleggers en bouwen wij tevens vastgoedportefeuilles op. Op deze manier leert u vastgoed beleggen in de praktijk. De Vastgoedwinkel bezit daarnaast een breed scala aan panden, perfect passend bij uw beleggingswensen!

 • Is beleggen in vastgoed nog een goed idee?

  De historisch lage hypotheekrente zorgt ervoor dat het voordelig is om als particuliere vastgoedbelegger een hypotheek af te sluiten. Door te investeren in vastgoed voor verhuur, sluit u aan op de stijgende vraag naar huurwoningen. Ook betaalt u geen belasting over de huuropbrengsten van uw beleggingspand. Gezien de lage spaarrente, zorgen vastgoedbeleggingen voor een hoger rendement.

 • Experience icon
  Jaar ervaring
  Wallet icon
  Transacties
  House icon
  Actieve beleggers
  Man icon

  2

  jonge ondernemers