whatsapp

Disclaimer

Alle voorwaarden van de disclaimer zijn van toepassing op de website van devastgoedwinkel.nl Door gebruik te maken van de website of de daarop gepubliceerde informatie verklaar je akkoord te gaan met de disclaimer. Voor de volledigheid en actualiteit kan devastgoedwinkel.nl niet instaan, de hierbij vertoonde informatie is louter indicatief.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Devastgoedwinkel.nl kan geen garantie geven voor het foutloos, en ononderbroken functioneren van de website en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Hoewel de Vastgoedwinkel zorgvuldigheid betracht bij het samenstellen en onderhouden van de website. De Vastgoedwinkel en overige leveranciers verklaren nadrukkelijk geen aansprakelijkheid te aanvaarden voor de hier op de website gepubliceerde informatie. Wanneer de Vastgoedwinkel links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat deze websites worden aanbevolen. De Vastgoedwinkel aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door de Vastgoedwinkel zijn ontwikkeld,naar websites waarnaar wordt verwezen of bronnen die verwijzen naar de website van de Vastgoedwinkel. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. Tevens wordt de informatie op dergelijke website niet beoordeeld op redelijkheid, juistheid en actualiteit.

Gebruik van informatie

De Vastgoedwinkel behoudt alle intellectuele eigendomsrechten/ overige rechten met betrekking tot via/ op deze website gepubliceerde informatie. Hieronder vallen alle teksten, grafisch materiaal en logo’s. Het kopiëren, downloaden, publiekelijk openbaar maken, verspreiden of verveelvoudigen van informatie afkomstig van deze website is zonder toestemming van de Vastgoedwinkel niet toegestaan.

Wijzigingen website

De Vastgoedwinkel behoudt het recht voor de op deze website gepubliceerde informatie,inclusief de tekst van de disclaimer te allen tijde te kunnen wijzigen zonder hiervoor een aankondiging te hoeven doen.

Persoonsgegevens

De vastgoedwinkel.nl verwerkt persoonsgegevens. Benieuwd naar wat dat inhoudt? Informatie over ons Cookie beleid en het verwerken van persoonsgegevens is te vinden in onze Privacy Statement.

Toepasselijk recht

Op de website en disclaimer van devastgoedwinkel.nl is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Home

Terug naar de voorpagina.

Over ons

Meer weten over
De Vastgoedwinkel.

Contact

Neem direct contact met ons op!

Kopen

Vastgoed aankopen met onze expertise.

Verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen.