whatsapp

investeren in vastgoed

Wilt u beginnen met investeren in vastgoed? De Vastgoedwinkel heeft een breed scala aan panden die passen bij uw investeringswensen. Investeren in vastgoed bij de Vastgoedwinkel.

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen zo gestegen terwijl de spaarrente alleen maar achteruit is gegaan. Hierdoor kiezen steeds meer vermogende mensen ervoor om hun kapitaal te investeren in vastgoed.

Wat is investeren in vastgoed

Innovatief, eerlijk & transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

investeren in vastgoed is het investeren in onroerende goederen, oftewel grond en bijbehorende bebouwing waarbij je winst beoogd te behalen. Er zijn verschillende factoren waarmee je rekening dient te houden bij het investeren in vastgoed. Denk hierbij aan de buurt, de vve, de staat of de mogelijke verhuurbaarheid van het pand. 

Bij de Vastgoedwinkel begeleiden wij beginnende investeerders en bouwen wij tevens vastgoedportefeuilles op. Op deze manier leert u investeren in de praktijk. 

Wij van de Vastgoedwinkel zoeken wij altijd naar vastgoed met een solide rendement.

Waarom u wil investeren in vastgoed

Er zijn verschillende redenen om te investeren in vastgoed. Allereerst kunnen inkomsten via verhuur zorgen voor een stabiele cashflow. Daarnaast levert investeren in vastgoed een tweede voordeel opleveren, namelijk mogelijke overwaarde. De waarde van het vastgoedobject wordt immers in de loop van de tijd vaak meer waard.

Een derde voordeel is dat de opbrengsten uit uw investering meegroeien met de inflatie. Het kan gebeuren dat uw geld op de bank door inflatie minder waard wordt. Investeren in vastgoed kan u tegen dit verlies beschermen, omdat u de huur, voortkomend uit het pand, evenredig mag laten stijgen. Daarbij komt nog eens dat inkomsten van een vastgoedobject wat niet als uw eigen woning gebruikt wordt belast wordt in box 3 in plaats van box 1.

Bent u al enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Huisjes geel rotterdam

Kan u investeren in vastgoed met een klein vermogen

Er zijn verschillende manieren waarop je met een weinig geld kunt investeren in vastgoed. Om te beginnen kan je indirect investeren in vastgoed. Bij deze manier van investeren koop je een aandeel in een vastgoed beleggingsfonds of een aandeel van een vastgoed ETF (een beleggingsfonds waarin alle aandelen van een bepaalde index zijn opgenomen). 

Naast indirect investeren in vastgoed kan je ook actief investeren in vastgoedobjecten. Hierbij kan je in verschillende vastgoedobjecten investeren. Zo heb je residentieel vastgoed (algemene woningen, appartementen en bijvoorbeeld studentenwoningen), commercieel vastgoed (zoals winkelpanden, horecazaken, etc.), maar ook garageboxen zijn een optie mocht je willen investeren in vastgoed.

Investeren in commercieel vastgoed met een klein vermogen is lastig, maar niet onmogelijk. Het is gebruikelijker om te kijken naar residentieel vastgoed. Let wel dat u hierbij minimaal 20% eigen vermogen moet kunnen inbrengen. Op deze manier kan u zelf een inschatting maken of u in aanmerking komt voor dit soort investeringen. 

Spreken we over een kleiner bedrag dat u wilt investeren in vastgoed? Dan zou een garagebox de ideale investering kunnen zijn. Deze zijn hedendaags te verkrijgen vanaf €15.000,-. Let er wel op dat er hedendaags voor elke vorm van verhuur er 8% overdrachtsbelasting wordt geheven. 

Daarnaast zou een indirecte investering in vastgoed een goede optie zijn. Mocht u hier meer over willen weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Rotterdam uitzicht met Brug
Mocht u niet beschikken over eigen geld of een financierder dan kunnen wij niks voor u betekenen op dit moment, heeft u verdere vragen dan verwijzen we u door naar de contactpagina.
Skyline aan het water

Wij slaan de brug tussen verkoper en koper in een vernieuwde omgeving.

Innovatief, eerlijk en transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

De Vastgoedwinkel kijkt met een frisse blik naar de vastgoedmarkt. Wij begrijpen dat de aan of verkoop van een beleggingsobject zorgeloos moet zijn.

Experience icon
Jaar ervaring
Wallet icon
Transacties
House icon
Actieve beleggers
Man icon

2

jonge ondernemers

Home

Terug naar de voorpagina.

Over ons

Meer weten over
De Vastgoedwinkel.

Contact

Neem direct contact met ons op!

Kopen

Vastgoed aankopen met onze expertise.

Verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen.