whatsapp

Over ons

Wij slaan de brug tussen verkoper en koper in een vernieuwde omgeving.

de Vastgoedwinkel

Uw sparringpartner bij de handel in onroerend goed.

Wij streven ernaar om waarde toe te voegen aan de Nederlandse vastgoedmarkt. Dit doen wij door een eerlijk en transparant proces binnen de aan & verkoop van onroerend goed aan te bieden. Hierdoor vormt vastgoed geen risico maar brengt kansen voor heel ondernemend Nederland.

Hoe wij dit gaan doen?

 Een online platform waar koper en verkopen elkaar tegen komen via profile matching. Hierbij ontvangen zij een tool waarin alle risico’s en de voordelen zijn onderbouwd en berekend. Dit maakt in één oogopslag inzichtelijk hoe de samenstelling van de belegging eruitziet.

Binnen het profile matching wordt rekening gehouden met de belangrijkste uitgangspunten van zowel verkopende als kopende partij, deze worden vervolgens bij elkaar gebracht middels slim gebruik van data.

Remy Profiel

Remy

co-founder

Mijn afgelopen vijf jaar stonden in het teken van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ik ben altijd voornemens geweest een eigen bedrijf op te richten, ondernemerschap is er dan ook met de paplepel ingegoten. Mijn kennis ligt bij zowel commercieel als residentieel vastgoed. Ik ben werkzaam geweest bij een corporate agency voor commercieel vastgoed en een professioneel investeringsfonds wat zich voornamelijk richtte op residentiële portefeuilles. Ik ben in het bezit van een BSc in Vastgoedkunde en heb mijn minor gedaan in Data Engineering. Met deze kennis en een frisse kijk op de vastgoedmarkt hoop ik een verandering teweeg te brengen middels slim gebruik van data. Naast ondernemen ben ik gek op fotografie, architectuur en reizen!

Dewi profiel

Dewi

co-founder

Mijn passie ligt bij ondernemen en contact maken met mensen. Vanuit mijn acht jaar ervaring in sales en management, heb ik in 2019 de stap gezet richting een andere branche: vastgoed. Tijdens mijn adviserende functie bij een NVM makelaardij, heb ik veel cursussen gevolgd en kennis opgedaan over zowel de beleggers, als de particuliere huizenmarkt.

Na deze leerzame periode is mij opgevallen hoeveel kansen voor innovatie er zijn, in dit relatief ouderwetse systeem. Mijn doel? Ervoor zorgen dat zowel koper als verkoper het volledige aan- en verkoopproces kunnen bijhouden en beïnvloeden vanuit huis. Meer transparantie dus. 

Home

Terug naar de voorpagina.

Over ons

Meer weten over
De Vastgoedwinkel.

Contact

Neem direct contact met ons op!

Kopen

Vastgoed aankopen met onze expertise.

Verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen.