whatsapp

Uw vastgoed verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen. Wij vinden de juiste koper voor u.

Verkopen in 2 stappen

Bent u van plan uw vastgoed te verkopen? Wij vormen de verbinding tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Wij luisteren zorgvuldig naar wat u belangrijk vindt, zonder bijkomende kosten.

Ondertussen hebben wij al voor miljoenen aan vastgoedbeleggingen weten te verkopen. Wilt u meer weten? Vul vrijblijvend het formulier in om een gratis waardebepaling te ontvangen. 

Waardebepaling

Vastgoed verkopen is niet altijd makkelijk, zo krijgt u te maken met veel verschillende factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkoop transactie. Bij de verkoop van uw vastgoedobjecten krijgt u te maken met makelaars en verschillende kosten.

Bent u van plan uw vastgoed te verkopen zonder alle bijkomende zorgen? Bij woning verkoop via de Vastoedwinkel laat u zich volledig ontzorgen in het verkoop proces, van een gratis waardebepaling tot aan het transport bij de notaris. 

Huisjes amsterdam

Samenwerking

In een samenwerking met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs, binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten. Uiteraard hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken.

De Vastgoedwinkel staat klaar voor ieder die zich wil laten ontzorgen bij de verkoop van zijn of haar vastgoed.

No cure, no pay

Dat geldt voor particuliere verkopers maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving. De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis, zo gaat u kosteloos een traject aan en ontvangt u voorafgaand een gratis waardebepaling.

Huisjes geel rotterdam
Bol in Water

Meer informatie voor de verkopers

 Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, dit doen wij door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kunnen wij heel gericht kijken naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen. 

Op deze manier realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs, kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop en garanderen wij meerdere biedingen op uw vastgoedobject.

Het verkopen van uw vastgoed

Wanneer u de keuze maakt om uw vastgoed te verkopen bij de Vastgoedwinkel vinden wij de perfecte match voor u. Beleggingspand verkopen Rotterdam? Beleggingspand verkopen Den Haag? Ons uitgebreide en groeiende bestand van actieve beleggers gegarandeerd meerdere biedingen op uw vastgoed. De Vastgoedwinkel neemt al uw zorgen weg bij het verkopen van uw pand. 

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online.

Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor uw pand te realiseren.

Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop netjes af.

Veelgestelde vragen

  • Hoe verkoop ik mijn huis zo snel mogelijk?

    Vastgoed verkopen? In samenwerking met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs op uw beleggingspand. Binnen een overeengekomen termijn én zonder onverwachte kosten, wordt dit voor u geregeld. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kijkt de Vastgoedwinkel gericht naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen. Op deze manier zijn meerdere biedingen en eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs gegarandeerd en kan er worden overgegaan op snelle verkoop. Waar een ‘normale’ makelaar enkel gespecialiseerd is in vastgoed op zich, in vastgoed als gebouw, zijn vastgoedspecialisten of vastgoedmakelaars gespecialiseerd in zowel het vastgoedaspect als het financiële aspect. Deze specialisatie omvat taxatie, financieringsaanvragen, beleggingsadvies en, in het geval van de Vastgoedwinkel, het gebruik van een modern systeem. Dit systeem houdt een data-gedreven benadering van vastgoedbeleggers in, waardoor de Vastgoedwinkel op een groter netwerk opereert dan dat een traditionele makelaar zou doen. Door middel van deze efficiënte werkwijze en het grotendeels geautomatiseerde verkoopproces, heeft de Vastgoedwinkel in een mum van tijd een geschikte koper gevonden voor uw beleggingsobject.

  • Hoe krijg ik het meeste geld voor mijn huis?

    Wanneer u niet al te veel concessies wilt doen aan uw vraagprijs, doet u er verstandig aan uw huis te verkopen aan een vastgoedspecialist. Vastgoed te koop? Direct uw woning verkopen bij de Vastgoedwinkel, zonder torenhoge makelaarskosten. In samenwerking met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs op uw beleggingspand. De Vastgoedwinkel zorgt ervoor dat dit binnen een overeengekomen termijn én zonder onverwachte kosten voor u geregeld wordt. Bij ons hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken. Op deze manier neemt de Vastgoedwinkel uw zorgen weg bij het verkopen van uw woning. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kijkt de Vastgoedwinkel gericht naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen. Op deze manier zijn meerdere biedingen en eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs gegarandeerd en kan er worden overgegaan op snelle verkoop.

  • Hoe krijg je de hoogste prijs voor je huis?

    Wanneer u niet al te veel concessies wilt doen aan uw vraagprijs, doet u er verstandig aan uw huis te verkopen aan een vastgoedspecialist. Te koop vastgoed? Direct uw woning verkopen bij de Vastgoedwinkel, zonder torenhoge makelaarskosten. In samenwerking met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs op uw beleggingspand. De Vastgoedwinkel zorgt ervoor dat dit binnen een overeengekomen termijn én zonder onverwachte kosten voor u geregeld wordt. Bij ons hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken. Op deze manier neemt de Vastgoedwinkel uw zorgen weg bij het verkopen van uw woning. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kijkt de Vastgoedwinkel gericht naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen. Op deze manier zijn meerdere biedingen en eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs gegarandeerd en kan er worden overgegaan op snelle verkoop.