whatsapp

Uw beleggingspand verkopen

Gemakkelijk uw beleggingspand verkopen. Wij vinden de juiste koper voor u.

Verkopen in 2 stappen

Bent u van plan uw beleggingspand te verkopen? Wij vormen de verbinding tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Wij luisteren zorgvuldig naar wat u belangrijk vindt, zonder bijkomende kosten.

Ondertussen hebben wij al voor miljoenen aan woningbeleggingen weten te verkopen. Wilt u meer weten? Vul vrijblijvend het formulier in om een gratis waardebepaling te ontvangen.

Waardebepaling

Een verhuurd of onverhuurd beleggingspand verkopen is niet altijd makkelijk, zo krijgt u te maken met veel verschillende factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkoop transactie. Bij de verkoop van uw woning krijgt u te maken met makelaars en verschillende kosten.

Bent u van plan uw beleggingspand te verkopen zonder alle bijkomende zorgen? Bij woning verkoop via de Vastoedwinkel laat u zich volledig ontzorgen in het verkoop proces, van een gratis waardebepaling tot aan het transport bij de notaris.

Huisjes amsterdam

Samenwerking

Als u overweegt om uw beleggingspand te verkopen bent u in een samenwerking met de Vastgoedwinkel verzekerd van een marktconforme verkoopprijs op uw beleggingspand.  Bovendien zorgt de Vastgoedwinkel ervoor dat dit binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten voor u is geregeld. Uiteraard hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken.

De Vastgoedwinkel staat klaar voor ieder die zich wil laten ontzorgen bij de verkoop van een woning of beleggingspand.

No cure, no pay

Dat geldt voor particuliere verkopers maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving. De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis, zo gaat u kosteloos een traject aan en ontvangt u voorafgaand een gratis waardebepaling.

Huisjes geel rotterdam
Bol in Water

Meer informatie voor de verkopers

Wilt u uw beleggingspand met of zonder huurders verkopen? Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, dit doen wij door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kunnen wij heel gericht kijken naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Op deze manier realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs, kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop en garanderen wij meerdere biedingen.

Het verkopen van uw beleggingspand 

Wanneer u de keuze maakt om uw beleggingspand te verkopen bij de Vastgoedwinkel vinden wij de perfecte match voor u. Gezien wij meer dan 2,000 actieve beleggers in ons bestand hebben krijgt u gegarandeerd meerdere biedingen op uw beleggingspand. De Vastgoedwinkel neemt al uw zorgen weg bij het verkopen van uw pand. 

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online.

Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor u te realiseren. Wij hebben meer dan 2000 actieve beleggers in ons dossier zitten waar wij voor de verkoop van uw beleggingspand de beste match zullen vinden.

Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop netjes af.

Home

Terug naar de voorpagina.

Over ons

Meer weten over
De Vastgoedwinkel.

Contact

Neem direct contact met ons op!

Kopen

Vastgoed aankopen met onze expertise.

Verkopen

Gemakkelijk uw vastgoed verkopen.