whatsapp

Beleggingspand verkopen

Gemakkelijk uw beleggingspand verkopen. Wij vinden de juiste koper voor u. 

De Vastgoedwinkel opereert landelijk

Bod binnen 12 uur!

Bent u van plan uw beleggingspand te verkopen? Wilt u een beleggingspand verkopen in Nederland? De Vastgoedwinkel vormt de verbinding tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Wij luisteren zorgvuldig naar wat u belangrijk vindt, zonder bijkomende kosten.

Ondertussen hebben wij al voor miljoenen aan vastgoedbeleggingen weten te verkopen. Wilt u meer weten?
Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang een gratis waardebepaling.

Waardebepaling

Een verhuurd of onverhuurd beleggingspand verkopen is niet altijd makkelijk. U krijgt te maken met factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkooptransactie, zoals makelaars en verschillende kosten.

Wilt u uw beleggingspand verkopen zonder bijkomende zorgen? Het verkoopproces loopt via de Vastgoedwinkel volledig zorgeloos, van een gratis waardebepaling tot aan het transport bij de notaris.

Kom niet voor onverwachte kosten te staan en meld uw beleggingspand aan bij de Vastgoedwinkel. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

Foto-site-gevel2

Samenwerking

Als u overweegt om uw beleggingspand te verkopen, bent u in een samenwerking met de Vastgoedwinkel verzekerd van een marktconforme verkoopprijs op uw beleggingspand.  Bovendien zorgt de Vastgoedwinkel ervoor dat dit binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten voor u geregeld wordt. Bij ons hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken. Op deze manier neemt de Vastgoedwinkel uw zorgen weg bij beleggingspand verkopen.

No cure, no pay

Dat geldt voor de particuliere verkoper maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving. De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis: u gaat kosteloos een traject aan en ontvangt voorafgaand een gratis waardebepaling.

verkopen pand-5
Bol in Water

Meer informatie voor de verkopers

Wilt u uw beleggingspand met of zonder huurders verkopen? Beleggingspand verkopen Rotterdam? Beleggingspand verkopen Den Haag? Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kijken wij heel gericht naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen.

Op deze manier garanderen wij meerdere biedingen, realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs en kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop.

Beleggingspand verkopen

Wanneer u besluit uw beleggingspand te verkopen in samenwerking met de Vastgoedwinkel, selecteren wij de perfecte match voor u. Gezien wij meer dan 8.000 actieve beleggers in ons bestand hebben, krijgt u gegarandeerd meerdere biedingen op uw beleggingspand. Beleggingspand verkopen Rotterdam? Beleggingspand verkopen Den Haag? De Vastgoedwinkel neemt al uw zorgen weg bij het verkopen van uw pand.  

 

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online. 

Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor u te realiseren. Wij hebben meer dan 8.000 actieve beleggers in ons dossier zitten waar wij voor de verkoop van uw beleggingspand de beste match zullen vinden. 

Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop netjes af.

Veelgestelde vragen

  • Hoe bereken je de waarde van een Beleggingspand?

    Neem de WOZ-waarde en bereken de jaarlijkse huurprijs. Deel de jaarlijkse huurprijs door de WOZ-waarde, om de leegwaarderatio te bepalen. Nadien wordt de WOZ-waarde met de leegwaarderatio vermenigvuldigd en de uitkomst is de waarde van uw beleggingspand!

  • Wat is de beste tijd om je huis te verkopen?

    Wanneer mensen écht op zoek zijn, dan is dit het hele jaar door. Rond vakanties en feestdagen zal er minder animo zijn, maar verder zijn de beschikbare foto’s en staat van de woning, de prijsstelling en de manier waarop de markt zich ontwikkelt belangrijkere factoren dan de tijd waarin u uw woning verkoopt

  • Waar moet je op letten bij het kopen van een Beleggingspand?

    Huuropbrengsten zijn hoger wanneer de locatie goed is. Het risico op leegstand speelt een belangrijke rol, locatie is hierbij cruciaal. Daarnaast houdt een woning in verhuurde staat verkopen een verplichting naar de koper in: de koper moet op de hoogte zijn van de verhuurde staat van het pand.