Beleggingspanden aankopen

Beleggingspand gezocht? Beleggingspand kopen?  Wij vinden de juiste beleggingspanden voor u.

Beleggingspanden aankopen

Eerste beleggingspand kopen? Een beleggingpand kopen bij de Vastgoedwinkel voelt vertrouwd en gemakkelijk. Wilt u uw eerste beleggingspand aankopen of wilt u nieuwe beleggingspanden kopen? Dan is de Vastgoedwinkel een ideaal platform om dit te doen.

Beleggingspanden

Een enorm netwerk van beleggers, zowel particulieren als professionals, koopt beleggingspanden via de Vastgoedwinkel.
Met een ruim aanbod van beleggingspanden voorzien wij kopers in de markt van courante objecten. Op deze manier ondersteunen wij u in het proces. Investeringspand kopen? Beleggingspanden kopen? Neem contact op met één van onze consultants om uw wensen te bespreken.

Meer informatie voor kopers

Een verhuurde of onverhuurde woning verkopen is niet altijd makkelijk, zo krijgt u te maken met veel verschillende factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkoop transactie. Bij de verkoop van uw woning krijgt u te maken met makelaars en verschillende kosten.
Bent u van plan uw woning te verkopen zonder alle bijkomende zorgen?
Bij woning verkoop via de Vastoedwinkel laat u zich volledig ontzorgen in het verkoop proces, van een gratis waardebepaling tot aan het transport bij de notaris. In een samenwerkig met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs, binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten. Uiteraard hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken.

Pand met balkons

De Vastgoedwinkel staat klaar voor ieder die zich wil laten ontzorgen bij de verkoop van een woning. Dat geldt voor particuliere verkopers maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving.

De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis, zo gaat u kosteloos een traject aan en ontvangt u voorafgaand een gratis waardebepaling.

Gevel-foto-website

Meer informatie voor de kopers

Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kunnen wij gericht kijken naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw eisen en wensen.
Op deze manier garanderen wij meerdere biedingen, realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs en kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop.

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online.
Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor u te realiseren.
Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop netjes af.

Veelgestelde vragen

  • Hoe koop je een beleggingspand?

    Als vastgoedbelegger kunt u een financiering afsluiten voor uw beleggingspand. Hierbij is een bank in staat tot aan 85% van de taxatiewaarde van het vastgoedobject te financieren; de rest investeert u zelf, uit eigen kapitaal. Een beleggingspand kopen kan dus via een hypotheek, met hypotheekrente, of via eigen geld, zonder hypotheekrent, waardoor uw rendement ook automatisch hoger is.

  • Waar moet je op letten bij het kopen van een beleggingspand?

    Naast de aanschaf- en verhuurprijs, locatie en staat van uw beleggingspand, vormen bijkomende lasten, zoals onderhoud, belangrijke aandachtspunten. Het is daarnaast verstandig de behoefte(n) van mogelijke huurders in acht te nemen, zodat het risico op leegstand zoveel mogelijk wordt beperkt. Uiteraard zijn ook de financiering en kosten van uw beleggingspand van groot belang.

  • Waar kun je het beste vastgoed kopen?

    Waar een ‘normale’ makelaar enkel gespecialiseerd is in vastgoed op zich, vastgoed als gebouw, zijn vastgoedspecialisten of vastgoedmakelaars gespecialiseerd in zowel het vastgoedaspect als het financiële aspect. Deze specialisatie omvat taxatie, financieringsaanvragen, beleggingsadvies en, in het geval van de Vastgoedwinkel, het gebruik van een modern systeem. Dit systeem houdt een data-gedreven benadering van vastgoedbeleggers in, waardoor de Vastgoedwinkel op een groter netwerk opereert dan dat een traditionele makelaar zou doen. Op onze website laat u eenvoudig een investeringsprofiel achter, via het koopformulier. Dit formulier is zo opgebouwd, dat u heel specifiek uw investeringswensen kunt achterlaten: o.a. het type vastgoed, de locatie ervan en de gewenste prijsrange. Zo voorziet de Vastgoedwinkel aangesloten beleggers van zowel commerciële als residentiële investeringskansen. Ook is het mogelijk om gezamenlijk een investeringsprofiel op te stellen, op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Eerste beleggingspand kopen? Kom langs en maak gebruik van de uitgebreide kennis van onze consultants!