Een beleggingspand aankopen

Gemakkelijk uw vastgoed aankopen. Wij vinden de juiste woning voor u.

Aankopen in 3 stappen

Een verhuurde of onverhuurde woning kopen bij de Vastgoedwinkel voelt vertrouwd en gemakkelijk. Bent u op zoek naar een nieuw beleggingsobject om aan te kopen? Dan is de Vastgoedwinkel een ideaal platform om dit te doen. Een enorm netwerk van beleggers, zowel particulieren als professionelen kopen woningen via de Vastgoedwinkel.

Met een ruim aanbod van beleggingsobjecten hopen wij de kopers in de markt van courante objecten te voorzien. Neem contact op met een van onze consultants om uw wensen te bespreken.

Mocht u niet beschikken over eigen geld of een financierder dan kunnen wij niks voor u betekenen op dit moment, heeft u verdere vragen dan verwijzen we u door naar de contactpagina.

Meer informatie voor kopers

Een verhuurde of onverhuurde woning verkopen is niet altijd makkelijk, zo krijgt u te maken met veel verschillende factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkoop transactie. Bij de verkoop van uw woning krijgt u te maken met makelaars en verschillende kosten.
Bent u van plan uw woning te verkopen zonder alle bijkomende zorgen?
Bij woning verkoop via de Vastoedwinkel laat u zich volledig ontzorgen in het verkoop proces, van een gratis waardebepaling tot aan het transport bij de notaris. In een samenwerkig met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs, binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten. Uiteraard hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken.

Pand met balkons

De Vastgoedwinkel staat klaar voor ieder die zich wil laten ontzorgen bij de verkoop van een woning. Dat geldt voor particuliere verkopers maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving.

De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis, zo gaat u kosteloos een traject aan en ontvangt u voorafgaand een gratis waardebepaling.

Meer informatie voor de kopers

 Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, dit doen wij door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kunnen wij heel gericht kijken naar potentiële kopers die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Op deze manier realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs, kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop en garanderen wij meerdere biedingen.

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online.
Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor u te realiseren.
Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop netjes af.