whatsapp

Waarom uw financiering laten regelen bij de vastgoedwinkel?

Innovatief, eerlijk & transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

De vastgoedwinkel heeft deskundige en ervaren adviseurs met een breed netwerk binnen de financiële sector. Onze adviseurs zijn niet alleen betrouwbare financieringsspecialisten maar zij snappen ook heel goed wat het inhoudt om te investeren in vastgoed.

Of u nu 1 pand of een gehele portefeuille wilt financieren, woningen of winkels/kantoren of verhuurd of niet-verhuurde woningen ik vind de juiste partij voor u.

Lesley Elkhuizen

Vanuit mijn passie voor het vastgoed adviseer ik u graag bij het vinden van een passende financiering. Als actief vastgoedbelegger en met 10 jaar bancaire ervaring heb ik aan beide kanten van de tafel gezeten dus ben ik uw ideale partner om u zowel optimaal te adviseren als te ontzorgen gedurende dit traject.

Michael van Haalen

U bent opzoek naar een financiering en een geldverstrekker (bank, particulier, zakelijke investeerder) is op zoek naar rendement. Vaak spreken de partijen elkaars taal niet en dit is precies waar ik partijen moeiteloos bij elkaar kan brengen. Zonder problemen en verassingen regel ik uw financiering. Gezien ik zowel 10 jaar in het Nederlandse bankwezen actief ben geweest als dat ikzelf een actief vastgoedbelegger ben, ben ik uw ideale partner om u te adviseren in de juiste financieringsmogelijkheden.

Vraag hier direct meer informatie aan

Skyline aan het water

Wij slaan de brug tussen verkoper en koper in een vernieuwde omgeving.

Innovatief, eerlijk en transparant. De vastgoedspecialist die voor u werkt.

De Vastgoedwinkel kijkt met een frisse blik naar de vastgoedmarkt. Wij begrijpen dat de aan of verkoop van een beleggingsobject zorgeloos moet zijn.

Experience icon
Beoordeeld met een
Wallet icon
Transacties
House icon
Actieve beleggers
Man icon

24/7

bereikbaar