whatsapp

Verkoop verhuurde woning

Gemakkelijk uw verhuurde woning verkopen. Wij vinden de juiste koper voor u.

Verkoop verhuurde woning

Ik wil mijn verhuurde woning verkopen? Wilt u uw woning in verhuurde staat te verkopen? Wij vormen de verbinding tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Wij luisteren zorgvuldig naar wat u belangrijk vindt, zonder bijkomende kosten.

Ondertussen hebben wij al voor miljoenen aan woningbeleggingen weten te verkopen. Wilt u meer weten? Vul vrijblijvend het formulier in en ontvang een gratis waardebepaling.

Waardebepaling

Een verhuurde woning verkopen is niet altijd makkelijk, zo krijgt u te maken met factoren die bepalend zijn voor een succesvolle verkooptransactie, zoals makelaars en verschillende kosten.

Wilt u uw woning in verhuurde (of onverhuurde) staat te verkopen, zonder alle bijkomende zorgen? Het woningverkoopproces loopt via de Vastgoedwinkel volledig zorgeloos, van een gratis waardebepaling tot aan het uiteindelijke transport bij de notaris. Bij de Vastgoedwinkel garanderen wij u meerdere biedingen op uw verhuurde huis. 

Huisjes amsterdam

No cure, no pay

Dit geldt voor de particuliere verkoper maar ook voor de professionele vastgoedbelegger. Met gebruik van een online platform en een uitgebreide persoonlijke service slaan wij de brug tussen verkoper en koper, in een vernieuwde omgeving. De service van de Vastgoedwinkel is op no cure, no pay basis: u gaat kosteloos een traject aan en ontvangt voorafgaand de gratis waardebepaling. 

Samenwerking

In samenwerking met de Vastgoedwinkel bent u verzekerd van een marktconforme verkoopprijs, binnen een overeengekomen termijn en zonder onverwachte kosten. Bij ons hoeft u zich gedurende het proces geen zorgen te maken over bezichtigingen, koopcontracten en andere lastige zaken. Gezien het uitgebreide en groeiende bestand van actieve beleggers, is de verkoop verhuurde woning voor u gegarandeerd. Op deze manier neemt de Vastgoedwinkel uw zorgen weg.

Huisjes geel rotterdam
Bol in Water

Meer informatie voor de verkopers

 Met onze nieuwe manier van werken weten wij de brug te slaan tussen verkoper en koper, door slim gebruik te maken van data-toepassingen via onze website. Met de gegevens die u bij ons achterlaat kunnen wij heel gericht kijken naar potentiële kopers, die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Op deze manier garanderen wij meerdere biedingen, realiseren wij eerlijke transacties tegen de beste verkoopprijs en kunnen wij overgaan tot een snelle verkoop.

Verkoop verhuurde woning

Ik wil mijn verhuurde woning verkopen? Een woning in verhuurde staat verkopen houdt een verplichting naar de koper in: de koper moet op de hoogte zijn van de verhuurde staat van het pand. De reguliere woningkoper is doorgaans niet op zoek naar een verhuurd huis. Gelukkig beschikt de Vastgoedwinkel over een uitgebreid en groeiend bestand van actieve beleggers, waaraan uw verhuurde woning gegarandeerd kan worden verkocht. Zo ontzorgen wij u bij de verkoop verhuurde woning.

Welke stappen neemt de Vastgoedwinkel?

Via de contactgegevens zijn wij bereikbaar. Bij interesse voor een verkoopadvies kunt u gebruik maken van ons vragen formulier.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. Een afspraak kan gehouden worden op locatie of online.
Met het beschikbare verkoopdossier gaan wij hard aan de slag om de beste transactie voor u te realiseren.

Bij een akkoord op de intentieovereenkomst tussen beide partijen ronden wij de verkoop van uw verhuurde woning netjes af.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik mijn huis verkopen als het verhuurd is?

    Verkoop verhuurde woning? Dat kan! Bij een verhuurde woning verkopen dient er wel rekening te worden gehouden met een aantal factoren. Zo kan een huurder niet zomaar worden uitgezet. Een woning in verhuurde staat verkopen houdt een verplichting naar de koper in: de koper moet op de hoogte zijn van de verhuurde staat van het pand.

  • Kan de huurder uit het pand worden gezet indien de verhuurder het pand verkoopt?

    De huurder kan niet zomaar uit het pand worden gezet. Dit komt omdat de huurder beschikt over huurbescherming, op grond van het (lopende) huurcontract. Koop breekt geen huur: als verkopende verhuurder draagt u dezelfde voorwaarden over aan de nieuwe eigenaar.

  • Wat als de verhuurder het pand verkoopt?

    Dankzzij huurbescherming kan een huurder niet zomaar worden uitgezet. Koop breekt geen huur: als verkopende verhuurder draagt u dezelfde voorwaarden over aan de nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar neemt dus de huurder inclusief het huurcontract over.